Logosmall

Etiketten voor chemische producten en industrie, bestel je bij Euro-Label BV

Etiketten voor chemische producten en industrie, bestel je bij Euro-Label BV

Bedrijven die chemische stoffen of preparaten produceren of verhandelen weten als geen ander dat er bijzonder strenge regels gelden voor verpakkingen en etiketten. Dit is natuurlijk in het belang van de veiligheid voor de gebruiker en de consument . Het materiaal van onze etiketten is bestand tegen de effecten van chemische stoffen. Ook de bedrukking van de etiketten moet aan wettelijke eisen voldoen. Bij chemische etiketten worden labels gebruikt voor gevaarlijke stoffen. Wij drukken deze etiketten op rol, zelfklevende etiketten en en we produceren folie-etiketten van polypropeen of Polyethyleen die altijd aan deze eisen voldoen.

We produceren etiketten op rol van polypropeen (PP) of Polyethyleen (PE): 

 

Chemische etiketten moeten natuurlijk bestand zijn tegen bijzonder zware omstandigheden, zodat ze net zo lang vast blijven zitten en goed leesbaar blijven als nodig is. Ze mogen niet worden aangetast door de chemische stoffen noch kapot gaan, zodat je altijd kunt controleren welke inhoud in de betreffende container zit. 

 

Chemie-etiketten worden vaak op ruwe ondergronden geplakt, zoals vaten en tonnen, jerrycans, containers, IBC, Big Bags, flessen en pallets. Daarom produceren we met veel verschillende soorten lijm, voor elke ondergrond hebben we wel een lijmsroot die goed hecht. Daarnaast moeten etiketten bestand zijn chemicaliën (zuur, logen, oplosmiddelen), zeewater, vuil, vet en olie en tegen omgevingsinvloeden als hitte, vocht, kou en UV-belasting kunnen. 

 

We ontwikkelen altijd in nauw overleg met onze klanten een passend etiketten voor chemische producten. Hiervoor gebruiken we verschillende soorten stevige folies, hechtlijm en UV en warmtebestendige drukinkten. 

 

Voordelen van onze bedrukte etiketten op rol: 

 

  • We produceren altijd conform alle regelgeving;
  • We produceren altijd voor de beste prijs en we leveren op afroep; 
  • We produceren altijd met diverse materialen en in de beste drukkwaliteit;

 

 

 

Wil je meer info over onze chemische etiketten? Bel, chat of mail dan met ons! 

 

 

Chemische etiketten en hun betekenis

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.