Menu
0

ZEBRA HANDLEIDING VOOR MAC

Deze instructie is uitgevoerd op een Mac met OS X 10.5 en wordt alleen als voorbeeld getoond:

 

1. Ga naar Systeemvoorkeuren en vervolgens Afdrukken en faxen

 
 

2. Klik op (+) om de printer toe te voegen3. Beschikbare printers verschijnen. Selecteer Zebra-printer.4. Selecteer nu vervolgkeuzelijst om een ​​stuurprogramma te selecteren. Je hebt 4 Zebra-opties om uit te kiezen. Selecteer Zebra ZPL tenzij de printer anders aangeeft5. Open Word en selecteer vervolgens Bestand en Pagina-instelling6. Wijzig op de pagina-instellingen Formaat voor naar de Zebra-printer en selecteer Vervolgkeuzelijst voor papierformaat. Misschien wilt u ook uw oriëntatie voor uw lay-out selecteren.7. Selecteer Aangepaste formaten beheren.8.Klik op de (+) om Naam aan aangepast formaat toe te voegen. Ik gebruikte Sample en een label van 4x6. Voor printermarges Selecteer uw printer en voor randen maakt u ze allemaal nul. Klik vervolgens op OK.9.Word toont u het papierformaat dat u hebt gemaakt. Nu heb ik Test Print getest. Ga naar Bestand Afdrukken.


 
10.U hebt uw printer op de Mac ingesteld en met succes een testafdruk afgedrukt.

 
Configureren van de printer:

De volgende voorbeelden zijn allemaal gebaseerd op de 1.4.2-versie van het CUPS-stuurprogramma waarvoor de installatie van het Snow Leopard MAC OS vereist is.
Gebruik Safari voor MAC om  http: // localhost: 631 /  of 127.0.0.1:631/ in te voeren om toegang te krijgen tot het CUPS-stuurprogramma. dat wil zeggen op het MAC OS is het stuurprogramma ingebouwd
Configureer printerinstellingen  Lees meer >>
Een testpagina afdrukken met CUPS   Lees meer >>
Afdrukken naar bestand  Meer lezen >>

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
BankoverschrijvingiDEALPayPalBancontactFactuur

Taal & Valuta