Logosmall

Vloermat met Covid-19 informatieteksten

€ 150,00 Excl. btw
Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review
Euro-Label

Deze professionele en informatieve matten zijn ideaal om al uw klanten en bezoekers eraan te herinneren om de veilige afstand van 1,5 m te respecteren. Materiaal 100 % Polyamide 6.6. Dikte mat: 6 mm - Gewicht ca. 2700 gr./m2

Op voorraad (990 stuks)
Levertijd:
Binnen 24 uur geleverd

Informatie

Deze professionele en informatieve matten zijn ideaal om al uw klanten en bezoekers eraan te herinneren om de veilige afstand van 1,5 m te respecteren. Voor gebruik in entrees van o.a. kantoren, scholen, winkels, speciaalzaken, restaurants en supermarkten.

Op de bedrukte mat is de benodigde afstand duidelijk weergeven in helder kleuren en tekst. Door deze matten in uw winkel en/of gebouw neer te leggen werkt u actief mee aan het tegengaan van de verspreiding van het corona virus (COVID-19). Daarnaast creëert u een veilige omgeving voor u en uw klanten.

Deze informatieve veiligheidsmatten zijn te verkrijgen in de volgende standaardmaten: 90*150 en 120*180  De “Houd afstand” De matten zijn verkrijgbaar in zwart blauw en grijs Ook verkrijgbaar zijn matten welke voorzorgsmaatregelen omschrijven en andere matten welke aanmoedigen om handen te wassen. De bedrukte matten zijn van hoge kwaliteit. Ze worden voor u op bestelling gemaakt en gedrukt op het type mat naar wens: de Logo Standard of Logo Imperial. De mat kan ook op aanvraag aangepast worden qua kleuren en tekst zodat ze bij uw huisstijl passen. De prijs is afhankelijk van formaat en uitvoering. Wij Helpen u graag om de perfecte mat voor u samen te stellen. Neem hiervoor contact met ons op via onze chat functie of mail. 

SPECIFICATIES 

• Getufte mat met gesneden pool en zeer hoog poolinzetgewicht, vervaardigd van 100% polyamide 6,6 hoge twist garens

• 405 gram garens per m²
• Backing: zwart vinyl (vrij van DOP)
• Vinyl randen: 2,5 cm aan elke zijde
• Dikte: 8,5 mm
• Gewicht: 2,7 kg per m²
• Brandklasse: EN 13501-1 Bfl-S1

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.