Menu
0

SELF-SERVICE KIOSKS & BESTELZUILEN

We maken er allemaal al volop gebruik van. Een zelfbedieningszuil bij een fastfoodrestaurant, scannen en betalen in de supermarkt, en je ticket in de parkeergarage. Het wordt al volop als normaal ervaren en daarom zien we ook steeds vaker zelfbedieningszuilen en self service kiosks. Een zelfbedieningszuil zorgt er voor dat klanten gebruiksvriendelijk, efficiënt en snel geholpen worden. Vandaar ook dat er steeds meer zuilen gebruikt worden in de retail, gezondheidszorg en de horeca.

Euro-Label BV - bestelzuilen - kiosk

Waaruit bestaat een zelfbedieningszuil?

Een zelfbedieningszuil bestaat meestal uit een touchscreen scherm en computer of all-in one systeem. Verder een (bon) printer en een pin automaat. Overige koppelbare randapparatuur zijn bijvoorbeeld een camera, barcode scanner en vingerafdruklezer.

Waar worden zelfbedieningszuilen o.a. toegepast?

 
  • Regulering: Toegangszuilen kunnen worden gecombineerd met software die de bezoekers telt en registreert. Zo wordt het duidelijk voor bezoekers wanneer ze naar binnen kunnen en kan de wachttijd worden weergegeven. De bezoekersstroom kan zo in kaart worden gebracht en ook het maximum aantal bezoekers dat is toegestaan wordt op deze manier duidelijk. Deze toegangszuilen worden veelal gebruikt bij stadions, retail, in de horeca en bijvoorbeeld concerten.
  • Bestellen en betalen: Bij de retail en horecabranche worden deze bestelzuilen steeds populairder. Of het nu gaat om een fastfoodketen of de zelfbedieningskassa's in de supermarkt, klanten ervaren dit meestal als prettig. Met een ingebouwde betaalunit wordt er ook direct en foutloos afgerekend. Deze betaalzuilen komen steeds vaker voor in het winkelbeeld. Ook in de horeca worden deze zuilen al volop gebruikt. Zo kan er snel en makkelijk een bestelling direct worden doorgegeven aan de keuken.
  • Aanmelding: Aanmeldzuilen komen steeds vaker voor. In plaats van een medewerker is een aanmeldzuil een eenvoudige manier om je aan te melden voor een afspraak. Zo worden ze volop gebruikt bij vliegvelden die steeds meer automatiseren. Het printen van de boarding pas, toegang tot de gates en de paspoortcontrole zijn allemaal zaken die zijn overgenomen door zelfbedieningszuilen. Ook gemeentes gebruiken vaker aanmeldzuilen voor het ontvangen van klanten, het aanvragen van diverse zaken, het maken van een afspraak en het betaalsysteem. Alles wordt digitaal geregeld en betaald. 

 

Zelfbedieningszuilen in de gezondheidszorg

In de gezondheidszorg zijn we al heel lang bekend met aanmeldzuilen. In ziekenhuizen is het meestal het eerste punt wat de klant ziet bij binnenkomst. Ook apothekers werken al volop met een aanmeldzuil. De klant kiest uit het scherm waarvoor hij komt. Voorbeelden zijn een herhaalrecept of een nieuwe afhaalcode. Ook een volgnummer maakt via een ander scherm duidelijk aan welke balie hij moet zijn. Zo kan er sneller en efficiënter worden gewerkt.

Meer informatie? 

Euro-Label BV is dé leverancier voor alle apparaten en componenten voor bestelzuilen en kiosken. Wij hebben ruime ervaring met het integreren van alle componenten in een kiosk zoals touchscreens, box pc’s, ticketprinters, RFID-readers en barcodescanners. Tevens kunnen wij complete standaard of maatwerk kiosk-oplossingen leveren in alle vormen en kleuren. 

Wil je meer weten over de bestelzuilen die wij samenstellen en verkopen? Bel, chat of mail dan met één van onze medewerkers voor een brochure, een offerte of meer advies. 

Kiosk - bestelzuil D

 

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
BankoverschrijvingiDEALPayPalBancontactFactuur

Taal & Valuta