Menu
0
08Mar2018
Mooie gekleurde etiketten voor jouw producten of tickets!

Mooie gekleurde etiketten voor jouw producten of tickets!

Door: Euro-Label BVReacties: 2

Met de ColorWorks printers van Epson kun je zeer eenvoudig je eigen kleurenetiketten maken en afdrukken. Of je nu verpakkingsetiketten met kleurrijke logo's en afbeeldingen wilt afdrukken of tickets en ID-kaarten met belangrijke streepjescodes en productinformatie, dankzij deze printer heb je hiervoor maar één apparaat nodig. Daarnaast voldoe je hiermee aan internationale GHS-richtlijnen voor chemische etiketten aangezien deze op aanvraag kunnen worden afgedrukt zonder gebruik te maken van vooraf bedrukte sjablonen.

 

Deze printers hebben een hoge resolutie en zeer hoge afdruksnelheden tot 103 mm/sec en afzonderlijke patronen met gepigmenteerde inkt. Hiermee kun flink geld besparen op het uitbesteden van de etiketproductie door etiketten op aanvraag af te drukken. 

 

Dankzij de afzonderlijke patronen met gepigmenteerde inkt kun je sneldrogende, zeer gedetailleerde etiketten maken die niet vlekken, waterbestendig zijn en niet vervagen. Dankzij de duurzame kwaliteiten van gepigmenteerde inkt zijn je etiketten niet alleen zeer fraai, maar ook zeer geschikt voor tal van omgevingen. Omdat dit model wordt geleverd met afzonderlijke patronen met gepigmenteerde inkt, hoeft alleen de gebruikte kleur vervangen te worden. Hierdoor vallen de kosten per etiket laag uit.

 

Je kunt eenvoudig afdrukken op uiteenlopende materialen, inclusief papier met een matte en glossy coating en filmetiketten. Dit betekent dat je exact de etiketten kunt maken die je nodig hebt voor jouw toepassing. Op het LCD-scherm worden de inktniveaus en de printerstatus weergegeven. En omdat je de printer aan de voorzijde bedient en de software eenvoudig te installeren is, heb je geen specialistische training nodig om de printer te kunnen bedienen.

 

Wil je meer weten over deze printers en alle toebehoren, neem dan contact met ons op voor een advies en gratis samples.

 

 

 

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Recente artikelen

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
BankoverschrijvingiDEALPayPalBancontactFactuur

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.