Menu
0
14Mar2024

Zebra ZD421D verschillende varianten

De populaire Zebra ZD421D heeft verschillende varianten. Wellicht weet je niet precies welke variant je nodig hebt voor jouw situatie. Wij helpen je op weg!

Laten we eerst de verschillende begrippen onder de loep nemen:
Resolutie: de resolutie wordt bepaald door de DPI (dots per inche). Simpel gezegd houdt de DPI in wat de kwaliteit is van tekst en afbeeldingen die je wilt printen. Bij de Zebra ZD421D hebben we de 203 & 300 DPI variant. Als je de labelprinter vooral gaat gebruiken voor het maken van verzendetiketten is de 203 DPI geschikt. Als je echt haarscherpe afbeeldingen wilt printen moet je gaan voor 300 DPI. 

USB: een USB-aansluiting is standaard bij de Zebra ZD421D. Door de USB-aansluiting kan je de labelprinter gemakkelijk aansluiten op je computer of laptop.

Bluetooth: de Zebra ZD421D heeft standaard bluetooth aansluiting. Hierdoor kan je middels bluetooth makkelijk de printer koppelen aan jouw computer of laptop.

Ethernet: door de Ethernet-aansluiting kan je de printer koppelen aan jouw netwerk. Op die manier kan je printen vanaf elk apparaat dat is aangesloten aan dat netwerk. 

Direct thermisch vs thermal transfer:

Direct thermisch is de meest voorkomende variant. Direct thermisch houdt in dat je kan printen zonder inkt. Door middel van verwarming van de inktkop wordt er tekst of afbeeldingen geprint. Deze manier is geschikt wanneer je de labelprinter gaat gebruiken voor verzendetiketten. 

Thermal transfer maakt gebruik van een inktlint om het etiket te bedrukken. Het voordeel hiervan is dat je etiketten langer leesbaar blijven. Dit is vooral handig voor schaplabeling, productidentificatie en registratie.

Welke Zebra ZD421D heb jij nodig?

De meest gebruikte variant is de ‘standaard’ variant. Deze print direct thermisch, beschikt over USB en bluetooth en heeft een resolutie van 203 DPI. Ideaal voor het printen van verzendetiketten!

Contact

Uiteraard kan het per geval verschillen welke Zebra421D het meest geschikt is. Mocht je er niet uitkomen, kan je altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
BankoverschrijvingiDEALPayPalBancontactFactuur

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.