Logosmall

Zebra bandjes & kaarten

Bestel alle soorten originele polsbandjes en kaarten zeer goedkoop in onze webshop. Staat jouw Zebra product er niet bij, neem dan contact met ons en we voegen jouw Zebra product meteen toe aan de shop!
Sorteer op:

Bestel alle soorten zebra labels zeer goedkoop in onze webshop. Staat jouw Zebra product er niet bij, neem dan contact met ons en we voegen jouw Zebra product meteen toe aan de shop! Onze labels zijn originele Zebra labels en zijn gegarandeerd van de hoogste kwaliteit en werken perfect in je Zebra labelprinter.

In ons magazijn hebben we een groot assortiment van hoogwaardige kwaliteit Zebra etiketten en labels en ribbons zoals:

  • Thermische etiketten
  • Papieren etiketten
  • Kunsstof etiketten
  • Coated of uncoated 
  • Verschillende soorten belijming 

Zebra is marktleider op het gebied van labeling en ID oplossingen en de bijbehorende etiketten en thermal transfer linten. Euro-Label werkt samen met verschillende partners die gespecialiseerd zin in labelprinters van de merken Citizen, Zebra, Axiohm of bijvoorbeeld Toshiba. Wij kunnen met je mee denken over de meest geschikte print techniek en de afmetingen van de label rollen op basis van het printer type.

Neem contact met ons op en wij zullen je van een goed advies voorzien en zo nodig een aanbieding maken voor het gewenste materiaal en formaat.

Naast Zebra etiketten leveren wij ook alle Zebra transfer linten. Bel ons voor onze scherpe prijzen.