Logosmall

Opticon OPN-2006

€ 145,00 Excl. btw
Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review

Met de OPN-2006 Bluetooth scanner verzamel je makkelijk barcode data. De data kan door bekabelde of door draadloze interface worden doorgegeven.

Op voorraad (939 stuks)
Levertijd:
Binnen 24 uur geleverd

Informatie

De OPN-2006 Bluetooth scanner, opvolger van de OPN-2005, combineert het verzamelen van handige barcode data met flexibele communicatie-opties. De data kan door bekabelde of door draadloze interface worden doorgegeven.

Bluetooth en USB-communicatie interface:

Klik hier voor de brochure


Voor gegevensoverdracht naar een bluetooth-hosting apparaat, zijn twee profielen beschikbaar op de Opticon OPN-2006.

Met behulp van het SPP-profiel kan de gebruiker een data loading tool gebruiken en bepaalde bluetooth-transmissie instellingen configureren.

Doormiddel van het HID-profiel kan er een directe draadloze overdracht plaatsvinden indien nodig. In gelegenheden waar geen Bluetoothverbinding aanwezig is kan gebruik gemaakt worden van USB-poort voor een bekabelde Bluetoothverbinding.

Scanning controle door twee knoppen: Scannen met behulp van deze Opticon OPN-2006 high performance laserscanner is zeer eenvoudig, scan een barcode en deze wordt automatisch opgeslagen.

Als er een fout gemaakt wordt, kan er met behulp van de onderste knop een re-scan gemaakt worden en wordt de foute barcode direct gewist.

Brede opslag & grote capaciteit. Meer dan 20.000 codes kunnen er worden opgeslagen op de Opticon OPN-2006 en deze kunnen door de gebruiker op elk gewenst moment verwijderd worden.

Lichtgewicht
De OPN-2006 weegt minder dan 30 gram (1 ons).

- Laser scanner
- Bluetooth

 

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.