Logosmall

Mondkapjes FFP2 (verpakt per 2 stuks)

€ 12,50 Excl. btw
Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review
Euro-Label
  • Bestel 10 voor €10,00 per stuk en bespaar 20%
  • Bestel 100 voor €8,00 per stuk en bespaar 36%

FFP2 zijn mondkapjes die een sterk filtervermogen hebben. Ze beschermen de drager van het mondkapje tegen stofdeeltjes en virussen in de lucht. Daarnaast hebben deze mondkapjes ook een hoog draagcomfort en een goede pasvorm.

Op voorraad (990 stuks)
Levertijd:
Binnen 24 uur geleverd

Informatie

Mondkapjes bestellen kan een hele uitdaging zijn. Er zijn zoveel verschillende mondkapjes en mondbeschermers dat het begrijpelijk is dat u niet meer goed weet welke nu geschikt is voor uw situatie. Nu het dragen van een mondkapje door de overheid verplicht is vanaf 1 juni in het openbaar vervoer, is voor veel mensen de zoektocht naar een geschikt mondkapje begonnen.

FFP2 mondkapjes

FFP2 zijn mondkapjes die een sterk filtervermogen hebben. Ze beschermen de drager van het mondkapje tegen stofdeeltjes en virussen in de lucht. Daarnaast hebben ze ook een hoog draagcomfort en een goede pasvorm. Het is belangrijk dat een mondkapje goed aansluit aan het gezicht zodat er geen ongefilterde lucht en vocht langs het mondkapje kan komen. De FFP2 mondkapjes worden volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid gedragen in situaties die bestempeld zijn als hoog risico handelingen waarbij bekend is dat er grote hoeveelheden aerosolen ontstaan.

Voor een effectieve werking is het noodzakelijk dat u het mondkapje goed opzet. Als het mondkapje niet goed aansluit, kan er namelijk ongefilterde vervuilde lucht langs de randen van het mondkapje komen.

Voordat u het mondkapje gaat opzetten, zorg ervoor dat uw handen goed schoon zijn. Het is ook belangrijk dat als u het mondkapje eenmaal op uw gezicht bevestigd heeft en u zich in een mogelijke besmettingszone heeft bevonden of bevindt dat u de voor- en achterkant van het mondkapje niet meer aanraakt. Indien u het mondkapje af wilt doen, is het noodzaak om deze meteen weg te gooien in een prullenbak. 

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.