Logosmall

EPAL Europallet 80x120cm (NIEUW)

€ 9,95 € 8,50 Excl. btw
Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review
Roto-Pallets BV

Deze nieuwe houten EPAL Europallet heeft een afmeting van 80cm x 120cm. Deze nieuwe Euro-Pallets zijn altijd HT behandeld. Deze pallets leveren wij op stapels van 15 stuks.

Op voorraad (25000 stuks)

Informatie

Deze nieuwe houten EPAL Europallet heeft een afmeting van 80cm x 120cm. Een EPAL Europallet is uitwisselbaar in de euro palletpool. Een nieuwe Europallet is standaard HT behandeld. Europallets zijn de meest bekende en gangbare pallets in de markt. Vaak worden deze gebruikt voor transport tot maximaal 2000kg bij gelijkmatige verdeeldheid. Daarnaast zijn de pallets ook uitermate geschikt voor statisch gebruik voor het opslaan of tonen van producten. Een ‘europallet’ kan de naam europallet dragen wanneer deze voldoet aan de EPAL eisen.

Europallets worden vaak als ruilpallets gebruikt. Volle, beladen europallets worden geruild bij aflevering tegen lege pallets. Als europallets niet geruild kunnen worden ontstaat een palletschuld, die voldaan moet worden. Wanneer dit ruilsysteem er niet is kan er gebruik worden gemaakt van eenmalige pallets. Dit is een goedkoper alternatief voor de Europallet. Deze pallet staat op onze locatie in Oudenbosch en als je kiest voor afhalen is dit alleen mogelijk op deze locatie. Deze pallet wordt geleverd per 15 stuks op één stapel, bestellen in veelvoud van 15 stuks is het meest voordelig

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.