Logosmall

Supplies voor Autonet gebruikers

€ 0,00 Excl. btw
Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review
Euro-Label

Autonet B.V. is een software- en automatiseringsbedrijf speciaal voor de autodemontagebranche in Nederland. Leden van Autonet kunnen op deze pagina labelprinters, scanners en verzendetiketten met korting bestellen. Stel hieronder je pakket samen:

Op voorraad (990 stuks)
Levertijd:
Binnen 24 uur geleverd

Informatie

Euro-Label is de hardware partner van Autonet. We produceren etiketten en leveren labelprinters en barcodescanners aan zeer veel webshops in Nederland. Leden van Autonet kunnen tegen een gereduceerd tarief aanbevolen labelprinters, barcodescanners, folie, tape en PostNL en DHL etiketten kopen. 

Deze printers en barcodescanners worden compleet en geconfigureerd opgeleverd, binnen 24 uur. 

Zebra GK420-D Labelprinter met USB en powersupply:

Met de desktop printers van Zebra wordt het printen van etiketten en tickets voor iedereen toegankelijk. De Zebra GK420D is uitermate geschikt voor het printen van verzendetiketten. 

Deze direct thermische printer is één van de modernste desktop apparaten van Zebra. Enkele voordelen van de Zebra GK420D zijn het kleine formaat en de eenvoudige bediening.

De GK420 produceert hoogwaardige labels met een resolutie van 8 dots / mm (203 dpi) en een maximale printbreedte van 104 mm. De maximale lengte van het etiket is 990 mm. Een totaal van 16 MB Flash en SDRAM bieden veel ruimte voor logo's, afbeeldingen en andere toepassingsgegevens. De krachtige 32-bits processor staat garant voor een snelle verwerking van de gegevens, terwijl de ZPL II en EPL2 gemakkelijk integratie configureren in bestaande systemen. Deze labelprinter wordt compleet geleverd met power supply en kabels en wordt standaard geleverd met een RS232-, parallelle of USB-interface.

- Hoge kwaliteit, multi-functionele labelprinter
- Drukt bijzonder lange labels tot 990 mm
- 32-bit processor en 8 MB Flash en 8 MB SDRAM voor een snelle bediening

Zebra verzendlabels:

De thermische labels van Zebra hebben het formaat 102 x 152 mm en zijn o.a. geschikt voor PostNL, Parcelware, UPS en DPD. Verzend je met DHL dan heb je het formaat 100 x 210 mm nodig. 

Barcodescanners: (bedraad of draadloos met ontvangststation) met 2 jaar ruil garantie (SWAP service): 

Speciaal voor Autonet leden leveren wij draadloze en bedraade barcodescanners die zo zijn ingesteld dat ze meteen werken (plug and play). Daarnaast worden de scanners geleverd met een 2 jaar durende SWAP garantie. Gaat de scanner kapot en je meld dit voor 16:00 op een werkdag dan heb je de volgende dag een nieuwe in huis en wordt de defecte opgehaald. 

Deze robuuste (draadloze) barcodescanners worden helemaal compleet geleverd inclusief oplaadstation / cradle - power supply en bekabeling en is uitgerust met een 2D Imager. De scanner kan dus ook QR-codes lezen en scant ook vanaf beeldschermen of tablets en smartphone en door celofaan heen.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.